Elevadgang.dk – Din adgang til køreskolen

Elevadgang.dk – Din adgang til køreskolen

Som elev på køreskolen har du adgang til dine data og andre materialer du skal anvende i din køreuddannelse. Du kan f.eks. se dato og sted for manøvrebane, hvornår du skal på 1.hjælps kursus og teoriprøve m.v., ligesom du også kan notere din næste køreaftale i din profil. Efter du er startet modtager du en mail med log ind oplysninger. Du kan allerede nu anvende Elevadgang.dk, dog har du ikke mulighed for log ind, men du har adgang til vores links med information og materialer.

Read more »
Kørekort til 17-årige

Kørekort til 17-årige

Du kan starte på køreskolen, når du er 16 år og 9 måneder. Før du starter på køreskolen, skal du sikre dig, at begge dine forældre (indehavere af forældremyndigheden) vil give dig tilladelse til at køre bil som 17-årig. De skal nemlig skrive under på, at de giver dig lov på din ansøgning om kørekort. Du kan tidligst gå til praktisk køreprøve, når du er fyldt 17 år. Når du har bestået teori- og køreprøve, må du køre bil med en erfaren bilist – fx din mor og/eller far – som ledsager, indtil du er 18 år. Krav til ledsageren […]

Read more »
MobilePay

MobilePay

Du kan betale dine kørelektioner med MobilePay. Køreskolen her etableret en MobilePay løsning til skolens elever så kørelektioner og prøvegebyrer kan betales med telefonen. Så behøver du ikke at skulle i banken og hæve kontanter når du skal ud og køre. Køreskolens MobilePay nummer er 22034 og du modtager din kørelærers MobilePay nummer når du skal ud og køre.

Read more »