Generhvervelse

Generhvervelse/kontrollerende køreprøve

Skal du til en kontrollerende køreprøve for at beholde eller generhverve din førerret, er der ingen undervisningskrav. Du skal blot bestå en teoriprøve og en praktisk prøve i skolevogn. Dog viser praksis at der skal lidt forberedelse til.

Vi anbefaler at du som minimum anskaffer dig en digital teoribog med prøver som du kan øve, og tilbyder samtidig at du kan deltage efter behov i teoriundervisningen på køreskolen, hvor du kan deltage 2 gange ugentligt.

Med hensyn til kørsel klarer du fleste sig med 2 kørelektioner á 45 minutter en uges tid før prøven, og så 1 lektion før prøven. Det skal betragtes som et minimun, det er selvfølgelig muligt at aftale mere kørsel efter dine ønsker eller behov. Vi har skolevogne med manuelt- og automatisk gear efter dit valg.

Du behøver således ikke at tilmelde dig et hold, men kan til enhver tid påbegynde din træning.

Skriv til os hvis du ønsker råd og vejledning med hensyn til det praktiske, f.eks. hvis du skal deltage på et ANT-kursus, skal gennemføre Særlig køreundervisning eller andre vilkår der skal opfyldes inden på kan gå til en kontrollerende køreprøve.